Διάκριση της INTERFACE από το Υπουργείο Εργασίας

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΗΣ INTERFACE ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

(VOUCHER) ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ

Συνέντευξη από τον Martin Bohne δημοσιογράφο του Εθνικού Γερμανικού Ραδιοφώνου (German Public Radio) για την αναγνώριση του έργου της INTERFACE στο πλαίσιο της προβολής των αποτελεσμάτων του έργου «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους έως 29 ετών».

Από την Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού και Παρακολούθησης Δράσεων Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ επιλέχτηκε και προτάθηκε η INTERFACE για ραδιοφωνική συνέντευξη από τον κ. Martin Bohne, δημοσιογράφο του Εθνικού Γερμανικού Ραδιοφώνου (German Public Radio) στο πλαίσιο της προβολής των αποτελεσμάτων του έργου «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους έως 29 ετών».

Στη συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3/4/2014 στα κεντρικά γραφεία της INTERFACE στο Μαρούσι από τον Δημοσιογράφο κ. Martin Bohne, παρουσιάστηκε η μεθοδολογία της INTERFACE σχετικά με την υλοποίηση των προγραμμάτων κατάρτισης του έργου VOUCHER, που είχε ως αποτέλεσμα να ξεχωρίσει σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον στο οποίο επιχειρεί, με ποιοτικά αποτελέσματα και κυρίως με τη συνδρομή της στην προσφορά προοπτικής και ελπίδας στους νέους της χώρας μας.

Για την ολοκληρωμένη παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου, στη συνέντευξη συμμετείχαν επίσης η εταιρεία ALTEC SOFTWARE ως συνεργαζόμενη εταιρεία πρακτικής και υποδοχής των νέων ανέργων όπως και 4 ωφελούμενοι του έργου οι οποίοι μετά τη λήξη της πρακτικής τους άσκησης στην εταιρεία ALTEC SOFTWARE απασχολούνται πλέον μόνιμα εντασσόμενοι στο ανθρώπινο δυναμικό της.

Φωτογραφίες από την ραδιοφωνική συνέντευξη του Δημοσιογράφου κ. Martin Bohne (German Public Radio) για το έργο ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ (VOUCHER).